avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recunoaștere atestat calificare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recunoaștere atestat calificare

Bună ziua. Am fost obligați de instituție să urmăm cursuri de calificare de agent de securitate, cu o firmă agreată de aceasta. După obținerea atestatelor, acestea nu au mai fost recunoscute de angajator, fără A se încheie un act adițional la CIM. Conform Legii 333/2003 și HG 301/2012 funcțiile de paznic, portar, controlor acces, supraveghetor (forme necalificate) sunt asimilate funcției de agent de securitate (calificat). Care este temeiul legal pentru ca HR să recunoască această calificare impusă de legile în vigoare, și să fim remunerați conform noii funcții?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:41, 2 Iulie 2018
In c.i.m. ce functie aveti mentionata ?
În CIM am avut și am an continuare funcția de paznic. Cu atestat de calificare tot necalificat am rămas.
Modificarea functiei se poate face numai prin act aditional la c.i.m. cu acordul ambelor parti.
Ultima modificare: Luni, 2 Iulie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferente intre paznic si agent de paza Georgeta Istrate Georgeta Istrate Cunoaste cineva care sunt diferentele intre meseria de agent de paza- cod COR 516901 agent paza si cea de paznic - cod COR 915204? Ma intereseaza in special ... (vezi toată discuția)
Angajare agent de paza MIRELAIONICA MIRELAIONICA Vreau sa angajez un agent de paza cu contract individual de munca. In codul cor am gasit agent de interventie paza si ordine 516907 si paznic 915204, ... (vezi toată discuția)
Angajare paznic aijin aijin Buna ziua. Pot angaja pe postul de paznic o persoana care nu a finalizat cursurile de calificare? Termina cursurile pe 29.04.2010. Multumesc (vezi toată discuția)