avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis anulat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis anulat

buna ziua,in data de 10/12/2009am fost condamnat la inchisoare ptr conducere a unui autovehicol cu o imbibatie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool pur in sange.in baza articolului81cod penalmi sa suspendat conditionat executarea pedepsei pe durata termenului de incercare de trei ani.in aced caz dupa cat timp pot sustine un nou examen ptr redobandire?multumesc.
Cel mai recent răspuns: miki1`23 , utilizator 14:24, 2 Martie 2010
dupa 1 an de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare.
bun,aceasta fiind in20 /12/2011 sau20/12/2012
20/12/2011
va multumesc.o zi buna in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand pot sa sustin un nou examen de redobandire a permisului? miki1`23 miki1`23 in data de10.12.2009 am fost condamnat la pedeapsa penala1 an inchisoare ptr savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu o ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere anulat - data la care se poate da examen dyym1 dyym1 La data de 24 10 2012 s-a pronuntat o hotarare de condamnare la 3 (trei) luni inchisoare , cu suspendare , pentru conducerea unui vehicul in stare de ebrietate ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare, redobandire permis lepadatunelu lepadatunelu buna . va rog sa ma ajutati privind redobandirea permisului de conducere, azi am primit condamnarea de un an cu suspendare privind conducerea unui autovehicul ... (vezi toată discuția)