Am avut un proces cu Politia Rutiera (pt anularea unui proces verbal prin care s-a dispus ridicarea unei masini + amenda), proces pe care l-am castigat (a trecut si termenul in care Politia putea depune recurs, deci e gata :) ).
Acum ar trebui legalizata hotararea judecatoreasca, nu? Imi puteti spune, va rog, care sunt pasii necesari realizarii acestei 'operatiuni'? (am idee de cateva acte necesare, dar nu sunt sigura daca sunt toate si, in plus, mai am nevoie de cateva detalii la fiecare):
- cerere tip legalizare (o gasesc la arhiva Judecatoriei?)
- viza de la judecatorul de serviciu (???)
- timbru judiciar (care este valoarea acestuia?)
- taxa timbru (care este valoarea acesteia si de unde se poate lua? Cumva de la Dir. Impozite si Taxe a sectorului de domiciliu?)
- alte acte/documente/taxe, etc???
Dupa "colectarea" acestor acte, care este urmatorul pas?
Acum vin intrebarile privind "recuperarile" :P :
- de unde recuperez banii reprezentand amenda contraventionala? (cumva de la Adm. Financiara?).
- punctele luate de pe permis?
- si...cea mai grea dintre intrebari: cum recuperez banii de la firma de ridicare? :D ("contravaloarea cheltuielilor pentru ridicarea, transportul si depozitarea vehiculului")...procedura, acte necesare, etc.
Stiu ca sunt cam multe semne de intrebare :P , dar m-ati face extraordinar de fericita daca m-ati ajuta!
Multumesc!
Cererea o faceti dumneavoastra si solicitati definitivarea sentintei pronuntate. La cerere se ataseaza originalul sentintei, o taxa de timbru de 2 lei la Primaria de domiciliu (directia impozite si taxe) si un timbru judiciar de 0,15 lei.
Toate acestea le depuneti la arhiva judecatoriei.
In ce priveste recuperartea sumelor ..... cred ca ar fi trebuit sa faceti capete separate de cerere privind restituirea .... dar, incercati sa solicitati sumele atasand copie dupa hotararea definitiva.
Hotararea de divort
ina-ina
Buna ziua!
Am nevoie de ajutor, doresc informatii despre lagalizarea unei hotarari de divort, as vrea sa stiu costurile la care se ridica si ce implica, sunt ... (vezi toată discuția)