avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri pentru utilaje
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri pentru utilaje

buna ziua
vreau sa obtin fonduri pentru achizitii de utilaje (motostivuitoare, generatoare de ee, tehnologie de ultima ora.. chestii de acestea), daca ma poate indruma cineva care axe, fonduri sunt compatibile?
suntem SRL de productie in mediul rural cu activitate de peste 10 ani si 30 de angajati.
mersic!
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 16:43, 25 Februarie 2010
POS-CCE Axa 1 pe firma actuala sau PNDR M312 pe firma noua. Procentul nerambursabil e acelasi: 70% in tara si 60% in regiunea Bucuresti-Ilfov.
Ultima modificare: Joi, 25 Februarie 2010
Holda Finance, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minimis ajutoare nerambursabile carmen64 carmen64 am dori sa achizitionam utilaje prin programul minimis si vrem sa stim care sunt pasii de urmat (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile - intreprindere individuala: restaurante doinam24 doinam24 Sunt inteprindere individuala -restaurante.Mai pot depune dosar pentru obtinerea de fonduri nerambursabile pentru extindere?Multumesc! (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile Edmontonian Edmontonian Buna ziua, am o firma care se ocupa de mentenanta si reparatii prin sudura. As dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru o noua ... (vezi toată discuția)