In urma recursului la prescriere, dupa emiterea deciziei Tribunalului Bucuresti ramasa definitiva, stiind ca daca ar fi solicitat apel in anulare ar fi pierdut, a repus subiectul pe rol la sectorul 5 pe numele boschetarului prefacandu-se ca nu stie nimic de prescriere si cu speranta ca la sectorul 5 va putea trage sforile care sa reactualizeze creanta prescrisa.
Din 12 X, au fost amanari oficiale: 26 X, apoi 9 X.I urmand amanari pentru pronuntare: 12, 13, 16 XI cand cauza s-a repus pe rol. Motive de amanare nu puteau fi altele decat sa ofere timp util adversarului sa mai aduca niste acte care s-a presupus ca ar fi lipsit la dosarul prin care creanta s-a prescris. Termen de repunere pe rol, 23 XI. Pe 24 XI, la condica era inscris: amanare pentru pronuntare.
Am fost iarasi la audienta, si jud. mi-a spus ca nu a avut timp sa citeasca dosarul depus in sfarsit de catre partea adversa pe ultima suta de metri.
De data asta a fost f. draguta, si mi-a sugerat sa iau nr. de telefon al judecatoriei si sa sun maine spre a afla pronuntarea.
Totul pare cusut cu ata alba. Atata tergiversare... . Nu mi-am angajat avocat, sedinta fiind fara citarea partilor.
Dar presupunand ca maine voi afla in ce consta pronuntarea, presimt 90 % ca trebuie sa fac recurs, la care implicarea unui avocat este sine qua non.
Dar daca se emite o incheiere cu mentiunea irevocabila sau fara cale de atac, pot face recurs?
Sunt dispusa sa lupt cu toate armele. Sunt dispusa sa alertez si presa daca este cazul, sa merg la CSM, la Min. Justitiei, la Haga, la Strassburg, la toti sfintii.
Iar daca nu voi reusi sa fac lumina si sa scot dreptatea si mai ales adevarul la suprafata, va trebui sa imi caut avocat care sa poate sa ma ajute sa ajung la Targsor dupa ce voi face o crima si voi scapa lumea de o lichea.
Multumiri!
Cel mai recent răspuns:
lara_croft , utilizator
10:17, 30 Noiembrie 2006