Este adevarat ca judecatoarea isi risca locul de munca indiferent ce pronuntare ar da?
1. Daca da pronuntarea in favoarea presiunilor care se exercita (pot uza de toate caile de atac, inclusiv mass media).
2. Daca depaseste limitele competentei ignorand o decizie emisa de un for superior si ramasa definitiva.
3. Daca respecta legea, si admite exceptiile, cei care ii impun ce decizii sa ia o vor sanctiona sub o forma sau alta.
Este clar ca in constiinta ei se duce o lupta. Iar eu sunt paralizata de spaima.
Am scris iarasi ca subiect nou, deoarece se vede undeva ca ar fi inregistrat, dar la mine este tot invizibil! Asa nu pot urmari comentariile!
Duminica, 26 nov 2006, pe la orele 21:45, Rodica Arhip, ajunsa judecator delegat la penitenciarul de maxima siguranta Galati, a explicat la OTV cum a fost scoasa din sedinta de judecata si pusa sa scrie dupa dictare, de catre presedinta judecatoriei, o minuta a unei decizii, altfel decat ar fi trebuit. A mai spus ca, in majoritatea covarsitoare a cazurilor se merge pe ceeace scrie in rechizitoriu, chiar daca probele administrate nu sustin acuzatiile din rechizitoriu. Multe hotarari sunt date fara nici o analiza a celorlalte probe, care nu fac parte din rechizitoriu. Nu se tine cont in nici un fel de sustinerile apararii.
SOS! S-a dat pronuntarea. Apare pe 24 XI dar scrisa la condica pe 29. XI; Admite in parte cererea, cu drept de recurs pentru creditor in termen de 5 zile de la comunicare. Ce inseamna asta. Nu pot faca recurs, contestatie, apel sau altceva? Si ce inseamna "in parte"?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Razboiul nervilor!
georgetta9
Referitor la creanta preschisa si cesionata boschetarului, nici astazi 28. XI. - nu s-a emis pronuntarea in nici un fel. Cred ca in constiinta judecatoarei se ... (vezi toată discuția)