avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... parintii au datorii la banci . ma pot afecta?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

parintii au datorii la banci . ma pot afecta?

parintii mei au mai multe datorii neachitate la banci. casa am cumparat-o de la ei inurma cu 3 ani banii pt. aceasta provenind dintr-un imprumut ipotecar.in contractul de vanzare-cumparare nu exista nici un fel de clauza. In momentul de fata ei nu poseda niciun bun mobil sau imobil,dar locuiesc in continuare in acelasi imobil.pot fi afectat de aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:57, 25 Februarie 2010
De principiu, nu cred va veti avea probleme.
Daca vor aparea probleme va cautati un avocat care sa va apere corespunzator.
mai ales ca puteti demonstra ca ati platit aceasta casa, la fel cred, ca nu veti avea probleme
In general, bancile nu apeleaza la avocati si daca vor deschide proces le va fi greu consilierilor juridici de la banca sa se descurce in astfel de procese.Nu au exercitiu in asa ceva si nu cred ca se vor judeca pe viata si pe moarte...
Daca deschid proces depinde si cum motiveaza si multe alte aspecte de amanunt.
Mai conteaza si daca au dreptate.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut pe numele pentru altcineva dalela23 dalela23 am si eu o problema destul de delicata.X-( acum aproximativ 2 ani am imprumutat din banca 47 milioana pentru mama mea, iar acum 1 an jumatate am luat un ... (vezi toată discuția)
Vor sa-mi ia casa giovana giovana am girat pentru sora mea la banca cu casa, ea nu a platit ratele si acum sunt buna de plata , banca vrea sa-mi ia casa. sora mea are si ea casa numai ca aei ... (vezi toată discuția)
+acceptarea tacita a mostenirii bb194 bb194 sora mea decedeaza in urma cu 2 ani,are un fiu care nu deschide legal mostenirea si care decedeaza si el in urma cu 6 luni dar nu are mostenitori,eu in ... (vezi toată discuția)