avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract

M-am angajat la o firma care mi-a spus ca imi asigura un curs de cosmetica de 6 luni de zile dupa care trebuie sa lucrez la ei 4 ani de zile. Am primit zilele trecute de la inspectia muncii o foaie prin care ei declara ca angajator ca eu n am semnat nici un contract de munca cu ei(Ceea ce este fals) si ca am doar o cere in care dupa cele 6 luni de zile lucrez la ei 4 ani si ca atunci imi fac ei contractul de munca ..
Ideea e ca eu am stat 3 luni si jumatate la ei , dintre care la scoala iam facut doar 2 luni(plus ca in fiecare luna am fost cate 2 sambete) , si tin sa precizez ca "acea scoala" nu e defapt scoala , este o firma de cosmetice care tine seminarii gratuite cu produsele lor pentru toti angajatii saloanelor cu care lucreaza..Si se axeaza pe vanzari nu pe cosmetica propriu zisa ca meserie. Si in plus afirma ca eu n-am fost la salon deloc, ci doar am frecventat scoala si atat..
Ideea e ca eu nu m-am mai dus de o saptamana, pentru ca nu mai vreau, sunt foarte neseriosi, avand in vedere ca nu am nici un contract de munca, dar totusi exista acea cerere pe care am semnat-o eu, ce trebuie sa fac din punct de vedere legal ca sa termin cu ei? sa trimit o cerere de incetare a contractului cu scoala? Pana la urma scoala se termina in aprilie si n-am de gand sa ma duc..si oricum nu mi-am luat nici o diploma sau ceva de genul, deci legal ce pot sa faca ei daca nu ma duc?

o zi buna!!!
Ultima modificare: Joi, 25 Februarie 2010
niculinu, utilizator
Cel mai recent răspuns: mon_maria , utilizator 16:55, 25 Februarie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum justificam anumite cheltuieli reale ? maraloiu maraloiu 0 . Mai intai, va multumesc ca existati! Mai rar romani ca voi! Imi cer scuze ca am mai multe intrebari:) 1 . Am o microintreprindere, sunt unic asociat, am ... (vezi toată discuția)
Scutire de frecventa angajat in cazul in care lucrezi in domeniu LyannaS LyannaS Buna ziua! Sunt studenta in anul 2 la kinetoterapie, in bucuresti. Din Octombrie lucrez. Am încercat sa duc adeverința de salariat pentru o scutire de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca fals in germania DanutMan DanutMan Salut . Locuiesc in Germania de aprox. 7 luni de zile , am lucrat o perioada la un McDonalds , iar aici , am cunoscut doi oameni ( clienti ) sot si sotie , ... (vezi toată discuția)