Buna ziua. Ma poate lamuri cineva? Am o societate care nu a mai avut activitate de cel putin 2 ani. Printr-un ordin judecatoresc s-a hotarat dizolvarea societatii, culpa fiind a noastra (nu am depus bilanturile la Registrul Comertului in ultimul an, etc). Pe societate am cumparat un teren. Ce pot face in situatia asta? Vanzarea catre o persoana fizica este o solutie? Ce se intampla cu terenul, daca societatea este dizolvata si acesta figureaza inca pe firma? In speranta unui raspuns, va multumesc anticipat
iti raspund in cunostinta de cauza.....am o speta identica....SRL dizolvat dar are active imobile.... singura solutie soliciti la ORC prin act aditional ca la orice modificare de documente firma lichidarea in baza legii 31, pe considerentul ca firma este deja dizolvata. in cazul in care cunosti un lichidator judiciar il poti numi chiar tu daca nu soliciti ca ORC sa desemneze unul, in cadrul lichidarii lichidatorul va decide cum va valorifica activele firmei, daca nu are debite ar putea chiar sa le transmita asociatilor in urma procedurii. doar lichidatorul este cel care in acest moment ar putea face orice activitati pe firma asocietii nu ar fi activitate ilicita, firma fiind dizolvata.
Dizolvare srl
darada
Trebuie sa fac dizolvarea voluntara unui srl. Din cate stiu trebuie redactat o hotarare si un act aditional prin care se hotaraste de catre asociati ... (vezi toată discuția)