avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mosteniri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mosteniri

buna seara se poate incheia un act de intretinere cu mama daca blocul si apartamentul nu sant intabulate sau cumparat dar nu sa intabulat si vreau sa donez fratelui meu partea de la tata multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 20:33, 25 Februarie 2010
Contractul de intretinere se poate incheia insa intretinuta nu va putea sa dispuna prin cartea funciara de apartament inainte de intabularea acestora. Cu alte cuvinte puteti face un contract de intretinere insa nu puteti dobandi prin acest contract apartamentul mamei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mosteniri m.stef m.stef buna seara fratele meu a incheiat cu mama un act de donatie mama a decedat si eu i-am cedat tot fratelui act de donatie partea de la tata mentionez ca nici ... (vezi toată discuția)
Mostenire apartament ContSters290573 ContSters290573 Buna ziua Suntem doua surori in viata si un frate decedat. Mama mea acum cateva zile decedata a incheiat acum 10 ani un contract de vanzare cumparare cu ... (vezi toată discuția)
Contract uzufruct viager pentru un fiu radutech radutech Buna ziua, Parintii mei au un apartamaent in proprietate. Mama mea doreste sa imi lase mie jumatatea ei din apartament din timpul vietii. Mentionez ca am un ... (vezi toată discuția)