avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... cetatean non ue interdictie
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

cetatean non ue interdictie

am si eu o intrebare.... sunt student in romania..cetatean rep moldova...nu am reusit sa prelungesc permisul de sedere depasind termenul cu 4 luni...as vrea sa ies acum din romania..as putea evita interdictia....si acesta interdictie figureaza doar in pasaport? eu plec in md pentru ami schimba pasaportul

Alte discuții în legătură

Plata retroactiva cas whiteman whiteman Buna ziua, Am si eu o nelamurire legata de plata retroactiva a CAS-ului. Sint cetatean basarabean si am fost angajat in Romania cu contract de munca pina in ... (vezi toată discuția)
Depasirea termenului de viza in ro rodik112 rodik112 buna ziua va rog frumos datimi si mie un raspun urgent mai am 8 zile de stat in romania si vreau sa ma casatoresc cu un cetatean roman dar mi se termina zilele ... (vezi toată discuția)
Sot cetatean roman, sotia cetatean moldovean aceasta fiind si insarcinata julian_b julian_b Eu sunt cetatean roman cu permis de sedere in Rep Moldova in scopul muncii. Sotia mea este cetatean al Rep Moldova si in prezent aceasta este insarcinata, ne ... (vezi toată discuția)