avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere penala cu sechestru
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere penala cu sechestru

buna ziua
am facut plangere penala pentru cineva cu instituire de sechestru penal pentru insaleciune pe care avocat meu a inscris o intr un cf al lui.acum acea persoana vrea sa faca acelasi lucru cu mine .ce e de facut?nici nu stiu ce o sa scrie pt ca nu are nici un motiv dar ma gandesc ca o sa i vina in minte vreo minciuna deoarece este foarte bun la asta
va rog un sfat bun .este cam urgent
multumesc
Cel mai recent răspuns: fallenshadow87 , utilizator 10:05, 18 Septembrie 2012
Va propun sa va contactati avocatul -- dansul cunoaste mai bine situatia concreta si (dupa cum am inteles din cele de mai sus) cunoaste si procedura.
eu as vrea sa stiu ce e de facut ca sa nu poata sa scrie procesul penal pe care o sa l faca in cf
Conform art 163 prin alin 1 care face referire la ce inseamna sechestru si alin 2 care enunta cui se aplica - doar invinuitului sau inculpatului si doar asupra bunurilor acestuia si alin 6- care arata ca este o masura obligatorie, eu pot sa va spun daca ati obtinut si incheierea din partea judecatorului pt inscrierea ipotecii in CF( cartea funciara, doar la asta va referiti) si nu a fost contestata masura asiguratorie cu recurs de catre invinuit sau inculpat sau orice persoana interesata, nu aveti pt ce sa va temeti.
Daca invinuitul sau inculpatul, ar dori sa faca o cerere in acest sens, inseamna ca el va trebui sa fie la randul lui parte vatamata intr-un alt dosar cu probatoriu.
Deci, stati linistit, asta am inteles din ce ati relatat mai sus.
am reusit sa inscriu in CF.dar am intales ca el va face acelasi lucru pe nedrept deoarece nu are nimic impotriva mea.doar asa sa ma incurce .ce e de facut in acest sens?
in plangerea penala pe care am facut o am scris si ca abuzeaza de justitie deoarece a intentat foarte multe procese pe care nu le a finalizat doar asa ca sa ma sperie sau sa ma santajeze

Alte discuții în legătură

Sechestru asigurator cuptor cuptor cineva are un prejudiciu de 10.000 RONI;Ptr aceasta suma s-a pus sechestru pe un apartament!?Este posibil asa ceva(legal)? si ce cai de atac sunt,unde se poate ... (vezi toată discuția)
Punerea in miscare a actiunii penale fata de un politist bukinst bukinst Referitor la punerea in miscare a actiunii penale fata de un politist, partea vatamata care a facut plangerea prealabila 1.Poate face o cerere pentru daune ... (vezi toată discuția)