avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere penala cu sechestru
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere penala cu sechestru

buna ziua
am facut plangere penala pentru cineva cu instituire de sechestru penal pentru insaleciune pe care avocat meu a inscris o intr un cf al lui.acum acea persoana vrea sa faca acelasi lucru cu mine .ce e de facut?nici nu stiu ce o sa scrie pt ca nu are nici un motiv dar ma gandesc ca o sa i vina in minte vreo minciuna deoarece este foarte bun la asta
va rog un sfat bun .este cam urgent
multumesc
Cel mai recent răspuns: fallenshadow87 , utilizator 10:05, 18 Septembrie 2012
Asa cum ti-a precizat colegul meu, punerea sub sechestru, in urma unei plangeri penale, se face numai impotriva invinuitului, inculpatului sau persoanei responsabile civilmente, ceeace inseamna ca trebuie sa se dispuna inceperea urmaririi penale sau punerea in miscare a actiunii penale, ori acestea pot fi dispuse numai in cazul in care exista ,,dovezi" ca ati savarsit o fapta penala.
Simpla plangere a unei persoane, daca nu se coroboreaza cu alte probe nu poate fi motiv pentru a se dispune inceperea urmaririi penale, respectiv punerea in micare a actiunii penale.
Daca nu ati savarsit nici o fapta penala nu trebuie sa va faceti probleme.
da aveti dreptate.eu nu am facut absolut nimic
dar inscrierea in CF a procesului ma va incurca pe mine deoarece am de scos autorizatii de la primarie pt imobil iar la primarie sigur vor avea ceva de spus daca este inscris procesul in Cf
asta urmareste de fapt si invinuitul
buna ziua am si eu o intrebare...sunt mama unei fettite de 6 ani...am fost plecata in italia la lucru si am lasat-o acasa cu sora mea...intre timp sotul care era si el in italia s-a intors acasa ,a luat-o si a lasat-o in grija parintilor lui....eu acum am venit acasa cu gandul de a-mi recupera fetita dar parintii lui nu vor sa mi-o dea as dori sa stiu si eu ce proceduri legale as putea urma sa o recuperez .va informez ca sunt in proces de divort cu sotul meu....as aprecia daca a-ti putea sa ma ajutati si sa imi ras...va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru asigurator cuptor cuptor cineva are un prejudiciu de 10.000 RONI;Ptr aceasta suma s-a pus sechestru pe un apartament!?Este posibil asa ceva(legal)? si ce cai de atac sunt,unde se poate ... (vezi toată discuția)
Punerea in miscare a actiunii penale fata de un politist bukinst bukinst Referitor la punerea in miscare a actiunii penale fata de un politist, partea vatamata care a facut plangerea prealabila 1.Poate face o cerere pentru daune ... (vezi toată discuția)