buna ziua
am facut plangere penala pentru cineva cu instituire de sechestru penal pentru insaleciune pe care avocat meu a inscris o intr un cf al lui.acum acea persoana vrea sa faca acelasi lucru cu mine .ce e de facut?nici nu stiu ce o sa scrie pt ca nu are nici un motiv dar ma gandesc ca o sa i vina in minte vreo minciuna deoarece este foarte bun la asta
va rog un sfat bun .este cam urgent
multumesc
treaba sta asa
eu i am facut proces penal (cu acte doveditoare)pe care l am inscris in CF lui (procesul l am inscris)
el ma ameninta ca o sa mi faca la randul lui un proces penal pe care l va inscrie in CF urile mele doar ca sa ma rasplateasca pt ce i am facut
procesul penal care l am facut este cu propunere de sechestru penal pe bunurile lui
el vrea sa faca acelasi lucru
eu as vrea sa stiu daca pot sa preintampin acest lucru adica fie sa l impiedic sa mi faca proces penal fie sa l impiedic sa mi noteze in CF procesul penal
ma scuzati daca v am suparat sper ca acuma ati intales cum stau lucruri
Nu ma suparati, insa pare ceva bizar. Deci un sechestru in latura penala se face dupa comiterea unui prejudiciu, nu asa doar sa ne jucam, totul trebuie analizat.
Daca el va face o plangere penala impotriva dvs, va trebui sa dovedeasca vatamarea lui de catre dvs si tot asa, insa pana la admiterea prima data a cererii si pana la intrarea in cercetare a cauzei este distanta, plus cererea de sechestru care se va obtine ulterior avizului favorabil de la politie prin care admite plangerea.
Stati linistit, daca e sa faca ceva tr sa faca in complicitate, asa ca vrea el singur e putin dus tipul.
Nu aveti posibilitatea si practic nici calitatea sa impiedicati un cetatean al republicii Romania sa beneficieze de dreptul garantat de Constitutie la petitionare si accesul neingradit la justitie
In eventualitatea in care respectivul ,va materializa interesul de promovare plangere,are obligatia sa sustina si sa probeze in conditiile legii,altfel plangerea va fi respinsa ca nefondata
Concret ,in momentul de fata dvs ati informat OCPI despre solutionare in instanta,in viitor ,autoritatile se vor pronunta asupra cauzelor pe rol
Va aflati in situatia celui cu drobul de sare,va este frica de ce s-ar putea intampla in viitor,uitand de ex ca ieri a fost cutremur...
Ynocentta, hai sa punem pareri in completare nu in ambiguitate sau ceva care sa se repete. Ce spui acolo am spus si eu, insa mai spui si ceva care nu este decat specificat la general. Sa nu ducem persoana in confuzie, pt ca ii este teama insa nici nu inteleg pt ce. Dansul crede ca toti sunt corupti si ca se pot fabrica dosare, insa nici in halul asta la orice persoana, doar la oameni mai instariti care pot fi santajabili.
O zi bune. OCPI nu cred ca are atatia functionari cretini sa nu citeasca
va multumesc mult
nu stiu ce va scrie in plangerea lui si eu sunt foarte curios
inca o data va multumesc si am sa va tin la curent cu desfasurarea evenimentelor
Sechestru asigurator
cuptor
cineva are un prejudiciu de 10.000 RONI;Ptr aceasta suma s-a pus sechestru pe un apartament!?Este posibil asa ceva(legal)? si ce cai de atac sunt,unde se poate ... (vezi toată discuția)