avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decretul 92/16.04.1976 - carnetele de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decretul 92/16.04.1976 - carnetele de munca

As dori sa stiu daca s-au abrogat articole din decretul 92/1976 privitoare la carnetele de munca, si care sunt acestea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:18, 26 Februarie 2010
rebeca macovei a scris:

As dori sa stiu daca s-au abrogat articole din decretul 92/1976 privitoare la carnetele de munca, si care sunt acestea?

Din cite stiu a fost abrogat - art. 10 şi prevederile referitoare la fişa de pensie din Decretul nr. 92/1976 privind carnetul de muncă, publicat în Buletinul Oficial, Partea I, nr. 37 din 26 aprilie 1976; iar Decretul va fi abrogat de Codul Muncii 2003 la data de 01 ianuarie 2011, asta daca nu intervin prorogari ale acestui termen.

Dispoziţiile art. 14 din Decretul nr.92/1976 privind carnetul de muncă sunt neconstituţionale ... Decizia nr.223 din 11 iulie 2002 referitoare la excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 14 din Decretul nr. 92/1976 privind carnetul de muncă

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte munca remammm remammm buna ziua. as dori sa va intreb cum pot imprumuta cartea de munca pentru cateva zile (in conditiile in care sunt bugetar, iar acestea sunt pastrate la ... (vezi toată discuția)
Inscrierea studiilor superioare in cartea de munca hova hova Buna ziua, Se pot inscrie in cartea de munca studiile universitare absolvite doar pe baza adeverintei de absolvire a facultatii sau doar pe baza diplomei ce ... (vezi toată discuția)
Carti de munca gaba gaba Ce se intampla cu cartile de munca incepand cu 01.01.2009? Se va trece la evidenta electronica? Multumesc. (vezi toată discuția)