avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Plata retroactiva contributie pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Plata retroactiva contributie pensie

buna ziua,

mama nu mai plateste pentru pensie din 2006 . Ea are un magazin, AF. ar mai putea plati din urma 2-3 ani ? atunci ar avea 30 de ani vechime si varsta de 55 de ani. poate face ceva sa iasa la pensie anul acesta?
multumesc frumos
Ultima modificare: Vineri, 26 Februarie 2010
biancamica, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:53, 26 Februarie 2010
Poate sa incheie contract de asigurare cu Casa de Pensii dar acesta produce efecte numai de la data incheierii lui (nu are efect retroactiv).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata partiala maria dinca maria dinca Buna ziua. As dori sa stiu daca se poate pensiona anticipat mama mea. Mentionez ca are varsta de 54 ani 6 luni si o vechime in munca de 28 ani si 11 ... (vezi toată discuția)
Plata retroactiva razvanclaudiu razvanclaudiu buna ziua am si eu o nedumerire mama mea are 59 de ani si 20 de ani in cartea de munca am inteles ca se poate sa isi plateasca retroactiv anii lipsa ... (vezi toată discuția)
Pensia anticipata ctin.alexandru ctin.alexandru Buna ziua, Sotia mea are 55 de ani la 1 mai,are vechimea in munca de 26 de ani si 5 luni si 1an de somaj. Prin bunavointa dumneavoastra as dori ,daca se ... (vezi toată discuția)