avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... prima casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

prima casa

suntem o firma de constructii case structura lemn ;
1. exista limitari privind tipul de casa, lemn, zidarie etc?
2. exista plata in avans pt. demararea constructiei prin ,,prima casa" ?
3.terenul pe care se doreste construirea este concesionat de client de la primarie, poate derula construirea prin ,,prima casa" ?
Cel mai recent răspuns: emilmailat , utilizator 13:41, 26 Februarie 2010
1. Nu exista limitari privind tipul de constructie,zidarie etc, atat timp cat l finl poti obtine certificatul energetic tip A, B sau C
2. din ce am vazut in lege nu exista plata in avans, desi s-a vehiculat acest lucru in presa, dar inca nu e finalizat programul prima Casa 2, deoarece, pana miercuri, trebuie sa fie depse ofertele bancilor privind costurile acestora. E posibil s anu fie existenta plata in avans, dar, sa se poata plati in 3 transe, nu la finalizarea constructiei cum s-a zis pana acum.
3. nu stiu legat de teren, dar o sa ma interesez.
Da-mi un mail la emil.mailat@financexpert.ro sa iti trimit un mail cu toate detaliile legate de Prima casa, cand vor fi finalizate normele (inclusiv bancare)

Unde construiesti casele? Concesionarea pe cat timp esre realizata?
casele se construiesc in com. Vanatori -VN ,
concesiunea e pe 45 ani.
daca concesiunea este pe o perioada mai mare decat durata crditului, atunci nu exista nici o problema. Sa nu existe alte inscrieri in CF.
Cand o sa apara documentatia finala de la banci, o sa iti pot da toate informatiile, detaliat.
Ultima modificare: Vineri, 26 Februarie 2010
emilmailat, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de concesionare huleaclaudia huleaclaudia Am fost data in judecata de catre primarie pe motiv ca am obligatia de a incheia un contract de concesionare a pamantului de sub bloc. Mentionez ca am un ... (vezi toată discuția)
Teren concesionat mitzunator86 mitzunator86 ma intereseaza sa aflu daca pot prelungii o autorizatie de constructie la un teren concesionat,pe care vreau sa fac o casuta.de exemplu daca autorizatia ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna ,, a nu instraina concesiunea,, marianaov marianaov Se refera la terenul concesionat sau la numele din contractul de concesionare(persoana care are si obligatiile financiare (vezi toată discuția)