avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... renuntare plata cu ora
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

renuntare plata cu ora

Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza in cazul in care iau hotararea unilaterala de a renunta la plata cu ora? Mentionez ca lucrez in invatamant pe baza unei decizii a Inspectoratului Scolar. Este nevoie de solicitare in scris sau verbala catre angajator? Exista in legislatie obligativitatea de a anunta intr-un interval de timp renuntarea la plata cu ora?:(

Alte discuții în legătură

Plata cu ora Mihai Mateescu Mihai Mateescu Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza in cazul in care iau hotararea unilaterala de a renunta la plata cu ora? Mentionez ca lucrez in invatamant pe baza unei ... (vezi toată discuția)
Concediu doctorat Consta16 Consta16 Bună ziua! Sunt doctorand, în anul II și aș dori să-mi iau concediu de studii pentru redactarea tezei de doctorat. Menționez că am anunțat unitatea ... (vezi toată discuția)
Contract muncă biserică școală Danyer Danyer Bună seara, am o nelămurire în legătură cu contractul meu de muncă. Sunt angajat cântăreț bisericesc la o parohie și de scurt timp sunt și profesor ... (vezi toată discuția)