avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

RCA

Buna ziua,azi m-au sunat cei de la reprezentanta Renault BV unde am autoturismul la reparat ,in urma unui accident provocat de altcineva,(reparatie pe RCA) ca au finalizat reparatia ,ok am luat factura care insuma o suma de 12000 RON ,asiguratorul ASTRA nu mi-a dat acceptul ,au spus ca trebue sa verifice si sa merg luni(1-03-2010)sa-mi dea acceptul, intrebarea mea este ;e posibil sa nu accepte toata suma?Mentionez ca este un megan 2 fab 2006.
Cel mai recent răspuns: valian , utilizator 13:47, 28 Februarie 2010
Ei, cam repede intrati in panica!:D
Asteptati ca dosarul sa isi urmeze cursul firesc si, doar in caz de refuz clar a intregului deviz, va puteti impacienta........:)Altfel, discutia aceasta e mai mult consiliere psihologica decat tehnica si juridica.:(
Da asa este ,inca o data Va Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uniqa nu imi achita reparatia gina89 gina89 buna seara, am CASCO la UNIQA. am deschis dosar de daune si mi-am dus masina in service, la Midocar. Cei de la Midocar au facut reconstatare Midocar acceptul ... (vezi toată discuția)
Restituire diferenta la regia proprie. Robertpopescu Robertpopescu In urma acceptului de plata,in baza unei proforme de la service,a fost virata o suma (mai mica) in cont.Service-ul nu are decontare cu asiguratorul si nu putea ... (vezi toată discuția)
Service-ul refuza sa-mi predea autoturismul reparat andreitulea andreitulea Buna! Am nevoie de un sfat. Am un vw Polo in leasing, lovit in urma unui accident de un sofer cu polita RCA Asirom Constanta. Reparatia s-a terminat in urma cu ... (vezi toată discuția)