avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Omisiune pronuntare cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Omisiune pronuntare cheltuieli de judecata

Actiune in pretentii pentru lipsa de folosinta a imobilului. Instanta admite in parte actiune dar uita sa se pronunte asupra cheltuielilor de judecata desi acestea au fost cerute atat prin cererea introductiva de instanta cat si prin concluziile scrise.
Cererea de completare sau doar prin motivele de recurs ?
Cel mai recent răspuns: DanyD , utilizator 11:37, 27 Februarie 2010
daca sunteti in termen, prin motivele de recurs.
ART. 281^2
Dacă prin hotărârea dată instanţa a omis să se pronunţe asupra unui capăt de cerere principal sau accesoriu ori asupra unei cereri conexe sau incidentale, se poate cere completarea hotărârii în acelaşi termen în care se poate declara, după caz, apel sau recurs împotriva acelei hotărâri, iar în cazul hotărârilor date în fond după casarea cu reţinere, în termen de 15 zile de la pronunţare.
Ultima modificare: Vineri, 26 Februarie 2010
ContSters97658, utilizator
Pai daca sunt in termen ptr. recurs inseamna ca sunt in termen si ptr. cererea de completare,nu?

Totusi..care este solutia cea mai buna: recurs sau cerere de completare?
Nimeni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nesolutionarea unei exceptii ridicate in recurs: nulitate ctynn ctynn este obligatoriu ca instanta de recurs sa se pronunte pe o exceptie si in dispozitivul sentintei? pentru acest motiv a fost admisa o contestatie in ... (vezi toată discuția)
Art. 281 ind.2 cpc- mai pot sa ma prevalez de prevederile sale? Anca Puma Anca Puma Buna ziua , Avind in vedere ca am aflat de existenta acestui articol, respectiv 281 ind.2 din C.pr.c, abia dupa ce am facut apel impotriva unei sentinte ... (vezi toată discuția)
de ce a omis judecatorul....? emanuellen emanuellen Buna ziua,in primul rind va doresc tuturor Sarbatori fericite,multa sanatate si impliniri,multumiri pentru sfaturile acordate.Am cistigat un proces cu Casa de ... (vezi toată discuția)