avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Probe examen definitivat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Probe examen definitivat

Care este faza, daca imi aleg Drept civil, automat va fi Dreptul de procedura civila introdus la materiile optionale? Pai asta inseamna ca tot n-am scapat de Penal, ca trebuie sa dau obligatoriu si la Drept penal sau Drept de procedura penala. :D
Sau nu, care e treaba?
Ultima modificare: Vineri, 26 Februarie 2010
Valentina Curosu, Avocat
Cel mai recent răspuns: Valentina Curosu , Avocat 23:00, 26 Februarie 2010
Cum se vor da subiectele sub forma de grila, se vor da si spete?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Definitivare sesiunea noiembrie 2009 Vasile Alexandru Vasile Alexandru ce se stie despre examenul care tocmai s-a terminat? rezultate, pareri, opinii............. am inteles ca a fost draconic de aceasta data... nu m-ar mira sa ... (vezi toată discuția)
Despre deficientele examenului de definitivat din iunie 2008 la barou bucuresti Mihaela Anghelus Mihaela Anghelus Citind cu atentie : - Decizia Comisiei Permanente a UNBR nr. 1489/27.10.2007 ; - Hotararea Consiliului Uniunii UNBR nr. 295/15.12.2007; ... (vezi toată discuția)
definitivat- materii de examen Ilincav Ilincav In cazul in care se alege ca materie de baza penal/procedura penala, ca materie optionala candidatul poate fi examinat din procedura civila? Din regulament ... (vezi toată discuția)