avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... perioada minima contractare intre un vanzator si o ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

perioada minima contractare intre un vanzator si o agentie imobiliara

Buna ziua. Care e perioada minima pt care se poate face un contract de comision, intre un proprietar care vrea sa vanda si o agentie imobiliara ?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 17:58, 26 Februarie 2010
se stabileste de comun acord.. sa fei un termen rezonabil pe care agentia trebuie sa se incadreze ptr a va gasi ceea ce doriti.. daca nu, obligatiile care vi le ati asumat cad

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada minima de contractare intre vanzator si agentie imobiliara izabell izabell Buna ziua. Care e perioada minima pt care se poate face un contract de comision, intre un proprietar care vrea sa vanda si o agentie imobiliara ?B-) (vezi toată discuția)
Recuperare comision agentie utilizator86 utilizator86 Luni, 25.07 am semnat un contract de inchiriere prin intermediul unei agentii. Contractul prevede inchirierea apartamentului din septembrie. I-am cerut ... (vezi toată discuția)
Tranzactie imobiliara nefinalizata virginia;epadatu virginia;epadatu am contractat printr-o agentie imobiliara o garsoniera. agentia a primit pentru tranzactie ,la data rezervarii garsonierei un procent de 3% din valoarea ... (vezi toată discuția)