avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... perioada minima de contractare intre vanzator si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

perioada minima de contractare intre vanzator si agentie imobiliara

Buna ziua. Care e perioada minima pt care se poate face un contract de comision, intre un proprietar care vrea sa vanda si o agentie imobiliara ?B-)
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 19:28, 26 Februarie 2010
:-/
nu cred ca pricep ce doriti.

Exista un principiu ...al libertatii de vointa in materie contractuala.
Adica e libertatea dvs. sa hotarati termenul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada minima contractare intre un vanzator si o agentie imobiliara izabell izabell Buna ziua. Care e perioada minima pt care se poate face un contract de comision, intre un proprietar care vrea sa vanda si o agentie imobiliara ? (vezi toată discuția)
Vanzare prin agentie imobiliara izabell izabell Buna ziua, vreau sa vand un apartament si sa apelez la o agentie imobiliara.As dori sa stiu. 1.Ce tip de contract se intocmeste intre mine si agentie? 2.Cand ... (vezi toată discuția)
Cum scap daca nu am platit comisionul la o agentie imobiliara????? adriana2011 adriana2011 Am cumparat un apartament prezentat de o agentie imobiliara, dar pe ei nu i-am anuntat, cand am facut contractul de vanzare cumparare. In contractul de ... (vezi toată discuția)