in urma cu 6ani am cumparat un garaj situat intr-o baterie de garaje ,unele cu autorizatie de constructie ,altele fara,al meu fara.Inainte de cumparare garajul cu pricina fusese construit si abandonat circa 2ani .Spun abandonat pentru ca nu a fost finalizat(nu i s-au pus usi).Am aflat cine este proprietarul,am vorbit ,ne-am inteles la pret,am incheiat un act de mina ,i-am pus usi si l_am folosit pina in prezent.Pina acum nu m-a intrebat nimeni de acte .Oficial am ocupat un garaj abandonat,nu?De anul trecut situatia s-a complicat putin pentru ca terenul din fata garajelor apartine unei persoane care doreste sa le demoleze pe orice cale.A deschis actiuni in instanta atit cu proprietarii de garaje cit si cu primaria dorind sa demonstreze ca i s-a incalcat proprietatea.Acum ne cheama primaria cu actele doveditoare ale constructiilor.Ce sa fac?
Indiferent de variante, dvs va aflati in afara legii,prin inexistenta formalitatilor legale
Incercati contactare directia corp control din primarie ,si vedeti opinia acestora