avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partajul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partajul

am fost casatorita4 ani de zile si inaite de casatorie am stat in concubinaj 5 ani.LA divort care s-a incheiat luna trecuta nu am vrut sa merg,dar a-si dori sa fac partajul deoarece avem lucruri si casa ,masini in comun.Parintii mei mi-au dat 10000 euro si i-am investit pe terenul lui care i-l avea mostenire,toate actele sant la el si eu nu figurez nicaieri ,ca am contribuit si eu.Asta e ma pacalit,dar sper ca instanta sa-si faca dreptate.Ce ziceti.I-mi puteti da un raspuns.
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 12:01, 1 Martie 2010
actiunea de partaj este imprescriptibila.
taxe : taxa de tb. de 3% din valoarea partajabila, expertiza 600-1200 ron , onorariu avocat .
cam astea ar fi costurile unui proces de partaj . ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rudenie martori cerebel33 cerebel33 Buna ziua,as dori o lamurire in urmatoarea situatie: Conform dispoz. art. 315 NCPC: (1) Nu pot fi martori: 1. rudele si afinii pana la gradul al treilea ... (vezi toată discuția)
Refuzare martor virtual72001 virtual72001 In cadrul unui proces de partaj judiciar, dupa parintii defuncti, reclamanta este reprezentata de mandatar (sotul ei). La audierea martorilor reclamanta ... (vezi toată discuția)
Proces granituire si distrugere sandy vladu sandy vladu pot aduce ca martor matusa mea. s a nascut si trait in locatia respectiva (vezi toată discuția)