avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... PATRIMONIU SOCIAL pentru filiale ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

PATRIMONIU SOCIAL pentru filiale ONG

Sunt vicepresedinta unei asociatii non profit , caritabile.
Dorim sa deschidem o filiala intr-o localitate rurala.
Am facut AGA, avem o hotarire de infiintare filiala, avem un proces verbal, un contract de inchiriere pentru spatiul din localitatea respectiva, trei membrii care vor lucra pentru filiala.
Va rog sa-mi spuneti daca este nevoie pentru filiala respectiva de un patrimoniu propriu sau este suficient patrimoniul asociatiei "mama".
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 08:11, 28 Februarie 2010
Nu .
Este nevoie doar de inregistrarea filialei la judecatorie, prin aceeasi procedura uzitata la infiintarea institutiei non-profit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru deschiderea unui punct de lucru Cristhine Cristhine Buna ziua! Care sunt actele/aprobarile/documentele necesare pentru deschiderea unui punct de lucru al unui ONG? (vezi toată discuția)
Mutarea fundatiei gianis gianis Am si eu ceva nelamuriri cu privire la cum trebuie procedat la mutarea sediului unei fundatii dintr-un judet in altul, ce patrimoniu ii este necesar?... Este ... (vezi toată discuția)
Cuantum patrimoniu filiala fundatie alnajar alnajar Buna tuturor, Stie cineva care este cuantumul patrimoniului alocat unei filiale a unei fundatii? Cum se calculeaza?Este o suma fixa? Am cautat un rasp. in ... (vezi toată discuția)