avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ati mai intalnit?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ati mai intalnit?

Ce pot face daca avocatul meu a facut o greseala de procedura care imi lezeaza grav interesele?
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 06:34, 27 Februarie 2010
Sunt 2 variante la prima vedere pentru ca nu ati dat detalii:
1.este incompetent (v-a luat banii degeaba)
2.a fost cooptat de partea adversa (platit)
Sa va asigurati, intai de toate, ca este, intradevar, vorba despre o greseala de procedura.

Iata, nu mai tarziu de ieri, un utilizator concluzioneaza: "abia acum am inteles ... care e procedura ...si credeam ca ruda noastra nu ne-a aparat bine interesele"
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii pfa cand sunt si angajat. declaratii pentru prestari servicii in state ue. florinat florinat Buna ziua, Pentru infiintarea unui PFA, daca sunt si angajat in acelasi timp cu CIM, ce contributii voi datora in calitate de PFA si ce declaratii am de ... (vezi toată discuția)
Copil nascut in alta tara....va rog sa ma ajutati ana s ana s am o fetita de 8 luni, nascuta in spania. daca tatal copilului a plecat in alta tara de cateva luni si nu mai vrea sa se intoarca la noi. are numele lui de ... (vezi toată discuția)
Deces titular contract credit-preluare obligatii contractuale mostenitori anamaria01 anamaria01 Buna ziua... as avea si eu o problema fff delicata...mama mea a avut un credit pe numele ei la o banca....de curand a decedat iar banca nu vrea sa acopere suma ... (vezi toată discuția)