am contract individual de munca ca traducator si interpret. cine are dreptul la bonuri de masa? cine hotaraste asta? daca seful a refuzat sa mi le dea, are dreptate? Sau eu trebuia sa le primesc oricum in baza unei reglementari, de gen contract colectiv de munca? trebuie sa ma duc in instanta sau e deajuns sa fac reclamatie la Inspectoratul teritorial de munca, ca sa le primesc pe trei ani de zile in urma, chiar daca nu sunt scrise in contractul individual de munca? multumesc.
daca un singur salariat primeste bonuri de masa, in diferent cat de mica sau mare e firma ... toti ceilalti, pe principiu discriminarii pot si ei primi bonuri de masa ( contravaloarea lor plus despagubirea contravalorii lor , in instanta, solicitand inainte punctul de vedere de la Directia de Munca (sa verifice daca exista CCM) si la ITM sa se instiinteze ca "exista salariati care primesc si salariati care nu primesc" si deci sa se cerceteze sub aspectul fenomenului de discriminare.
Situatia se complica pt ca sunt in litigiu de munca cu ei de 1 an... dar...asta nu ma impiedica sa scriu la Directia de Munca si la ITM... cand ma reangazeaza pe post ei sa fie deja cu arma la picior....:) si chiar daca nu ma reangajeaza pe post macar pe ultimii doi ani din ultimii trei ani sa imi dea contravaloarea lor plus despagubiri, tot cat contravaloarea bonurilor de masa - daca nu sunt cuminti si nu ne intelegem.
Contractul de munca este cu timp partial? Aveti functia de baza la alta societate? Pt. ca la cei cu timp partial si la cei care au functia de baza in alta parte nu se acorda bonuri de masa.
Conflict de munca
Enachee
Bună ziua sunt angajat din 15 mai 2010 ca paznic de noapte intr-o societate comerciala cu 15 angajați cu un salariu de minim pe economie si începând din ... (vezi toată discuția)
Drepturi
marianelena
Ma numesc Marian si sunt in perioada de preaviz la una din unitatile grupului Boromir.Nu am putut sa cunosc ,sa citesc nicaieri Contractul colectiv de munca la ... (vezi toată discuția)