avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Activit. de traduceri si translator ca PFA, la ce Cod ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Activit. de traduceri si translator ca PFA, la ce Cod CAEN se incadreaza

Activit.deTraduceriSiTranslatorCaPFA,laCeCodCAENseIncadreaza siCeActe/CalificariSeCerPtEa?VaMultumescFrumos,Anticipat,pt.Ea.
Cel mai recent răspuns: mayer , utilizator 15:39, 27 Februarie 2010
activ. de traducator este profesie liberala si nu se supune preved OUG44/2008. Nu este obligatoriu sa va constituiti in PFA, dealtfel Reg Com nici nu inregistreaza aceasta.Este suficient sa fiti luat doar in evidenata Admin fiscale la care sunteti arondat
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Februarie 2010
mayer, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducator autorizat-pfa sau pfi? danar122 danar122 Buna ziua, Un traducator autorizat de Ministerul Justitiei, cu CIF de la Finante, neinregistrat in Registrul Comertului, ce statut are- Persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Traducatorii (profesie liberala) platesc asigurare de sanatate daca au si carte de munca la un srl? Delia Elena  NEDA Delia Elena NEDA Daca functionez si ca persoana fizica (traducator) inregistrata la Administratia Financiara dar sunt si angajata la un SRL care imi plateste cartea de munca, ... (vezi toată discuția)
Pfa cursuri, meditatii. autorizatie traducator mj. CGL CGL Buna ziua, As dori sa stiu care e calea de urmat pentru urmatoarea situatie: - am autorizatie de la Min. Justitiei ca traducator autorizat -doresc sa ... (vezi toată discuția)