Buna ziua,
Am un prieten care doreste sa achizitioneze masini radiate si sa le dezmembreze si sa vanda piesele. Ce inseamna din punct de vedere legal? Trebuie sa fie PFA sau sa se inregistreze la Circa Financiara?
Va multumesc.
prietenul trebuie sa opteze pentru o forma de organizare , ca pfa , are nevoie de autorizatie de functionare cu probarea calificarii intr-un anume domeniu
pentru activitatea pe care intentionati sa o desfasurati , va sfatuiesc sa infiintati o intreprindere individuala
Va multumesc pentru raspuns.
Are la baza scoala profesionala de mecanici auto. Urmatorul pas ar fi sa se inregistreze ca PFA. sau I.Individuala, sa faca dovada calificarii,sa-si aleaga o forma de contabilitate si sa se inregistreze la Oficiul Reg. Comertului in raza jud. din care apartine, Buzau. Autorizatia de functionare ii da dreptul sa si vanda piesele?
Va multumesc mult pentru ajutor.
Cind veti afla ce inseamna de fapt activitatea de dezmembrare vi se va face parul maciuca.Pentru a va lamuri v-as indica sa plecati de la a citi HG 1633/2009 care modifica si completeaza HG 2406/2005 si HG 1313/2006 si dupa aceea sa va mai ginditi.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Dezmembrari auto
catalinliviu
am inceput de curand activitatea in cadrul unei firme care se ocupa cu dezmembrari auto. suntem la inceput de activitate si as vrea sa stiu de unde pot procura ... (vezi toată discuția)