avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Secvente ....
e o leoaica ,,nebuna'';instinctul ei primar,animalic,ar fi fost sa manance prada;nu se incadreaza in tipare!
Pentru viitorii parinti :)

[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 20 Aprilie 2014
gmancila, utilizator
Picturile expuse la muzeul Louvre- Franta.


[ link extern ] /
Muzee din intreaga lume, click pe pictograma muzeului si veti gasi picturi impresionante.


[ link extern ]
Câțiva elefanți din Africa au fost surprinși beți

Par cele mai puternice animale din savană, dar chiar și ele pot da greș uneori. Câțiva elefanți din Africa de Sud au oferit un spectacol de zile mari, atunci când au fost surprinși că se îmbătaseră și abia se puteau ține pe picioare.

Aflați într-un safari în Africa, mai mulți vizitatori au observat cum maiestuoasele animale se clătinau și cădeau unele peste celelalte, într-un spectacol inedit. Aceștia au aflat de la ghizi că motivul pentru care se comportă așa îl reprezintă fructele de Marula, pe care elefanții le-au consumat în exces.

Fiind foarte coapte, fructele au fermentat și le-au oferit pachidermelor o adevărată stare bahică. Alți specialiști susțin că pupele de gândaci din interiorul copacilor de Marula sunt responsabile de comportamentul animalelor deoarece, odată ingerate, produc o stare de beție.

Și pentru că în această perioadă se găsesc din belșug pe jos, elefanții nu ezită să consume cantități mari din aceste fructe răcoritoare, așa că starea de beție se va prelungi pentru o bună perioadă de timp.

Fotograful Ross Couper a imortalizat imaginile extrem de amuzante, în care elefanții se chinuie să nu cadă și adorm instantaneu.

Iată o galerie foto cu puternicele pachiderme în stare de ebrietate:
Elefanții au consumat multe fructe și s-au îmbătat

Elefanții nu sunt singurii care se chinuie să stea în picioare după ce consumă Marula, iar filmulețul de mai jos prezintă acest lucru:

[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 24 Aprilie 2014
Alexandrarares, utilizator

Alte discuții în legătură

Una pe zi! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR E vorba de o melodie pe zi, incepand de azi, pentru frumoasele si distinsele noastre colege! Cu toata ... (vezi toată discuția)
Sorin olariu stelarman stelarman sorin olariu ,un epigramist dintr-o generatie mai noua dar la fel de talentata.dovada aici INTEROGATORIU M-au dus aseara la Chestura Ca scriu umor ... (vezi toată discuția)
Sergiu nicolaescu (aprilie 1930-ianuarie 2013) Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Pe 12 decembrie, Sergiu Nicolaescu spunea de la tribuna Senatului: \\"Mai am putini ani de trait si mi-am dorit sa-i termin in profesia mea, pentru acest lucru ... (vezi toată discuția)