avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca suspendat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca suspendat

Va rog sa ma ajutati cu o problema. O persoana din unitate a fost denumit manager de spital. La unitate si-a suspendat contractul de munca. In cazul in care castiga concursul ptr. manager, si va lucra la spital, trebuie sa renunte la locul de munca de unde a plecat? 2. Daca are dreptul de a mentine contractul de munca suspendat la unitate pe timpul cat lucreaza in alta unitate. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Evelyn3 , utilizator 18:36, 10 Martie 2010
Contrac tul de munca se suspenda din intiativa salaraiatului min cazuri strict determinate printre care nu figureaza si situatia aratata. S0-ar putea pune problema aplicarii articolului 54 di codul muncii adica suspendarea prin acordul partilor, dar numai daca angajatorul este de acord
Multumesc frumos pentru raspuns. Mai am o nelamurire. Legile speciale pot schimba conditiile de suspendare? L.95/2006 art.174 alin 5 !~Contractul individual de munca al persoanelor care ocupa functia de manager in aceeasi unitate sanitara se suspenda de drept pe perioada exercitarii mandatului.se suspenda de drept.~ Cum sa inteleg termenul de ~in aceeasi unitate sanitara se suspenda~? Multumesc.
Este vorb adespre aceeasi unitate sanitara ... adica, daca este salariat al unei unitati sanitare si va ocupa functia de manager atunci c.i.m. se suspenda de drept pe perioada mandatului de manager.

Legile speciale pot schimba cadrul legal prevazut de o lege generala.
Persoana a fost salariata a unei regii autonome. Cand a primit denumirea de manager interimar, a susupendat c.i.m. la regie si si-a ocupat postul de manager. In cazul in care se va organiza concursul si persoana castiga dreptul de ocupa postul de manager, nu trebuie sa-si lichideze c/i/m/ la regie? Ca in prezent are decizie de denumire, dar dupa concurs nu mai are statut de denumit, ci e intentia lui personala sa ocupe un post. Poate sa mentina postul in contuniuare la regie suspendat? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract administrare RSB RSB Va rog frumos sa-mi spuneti daca pe perioada in care este numit un director medical interimar in spital, se incheie contract de administrare cu managerul ... (vezi toată discuția)
Inlocuire interimar tory_bei tory_bei La ultima sedinta de consiliu de administratie s-a hotarat scoaterea postului de manager la concurs. Unitatea se afla in stadiu de primire dosare si ... (vezi toată discuția)
Contract de management la spital cornel voiculescu cornel voiculescu Un pensionar are un contract de muncă pe perioada determinată. Această persoană poate ocupa funcția de manager interimar la un spital ? (vezi toată discuția)