avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Procesul verbal nu a fost intocmit de agentul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Procesul verbal nu a fost intocmit de agentul constatator

Buna ziua!
Am si eu o intrebare>
As dori sa stiu care este temeiul legal in baza caruia se poate contesta un proces verbal de contraventie rutiera datorita faptului ca acesta nu a fost incheiat de agentul constatator!
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: batzik , utilizator 16:13, 12 Martie 2010
Temeiul era in OG2, dar sa vedem daca asta e situatia, pe care am inchipuit-o noi...
Adica asa s-a completat, de alt coleg? Sau cum?...
Probabil ca dansul se refera la faptul ca a fost oprit de un alt echipaj caruia i s-a comunicat prin statie viteza. In acest caz cine semneaza la 'agent constatator' in procesul verbal-scris? Cel care a 'constatat' ca asta e viteza transmisa prin statie sau cel care opera aparatul radar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litara "t" pe poze radar Eu contest Eu contest Buna ziua, vreau sa aflu daca sunt victima unui abuz din partea politiei rutiere, care mi-a suspendat carnetul pentru viteza. In timpul procesului mi s-au ... (vezi toată discuția)
Sanse de a castiga o contestatie clncsm clncsm Buna ziua. As avea nevoie de un sfat, nemaiavand de-a face pana in prezent cu nici un fel de proces. Am fost surprins de o camera radar fixa, depasind viteza ... (vezi toată discuția)
Contestatie radar cotorca - sfaturi yoflorinb yoflorinb Buna Ziua, Sa incep cu inceputul. Pana anul acesta in luna martie am condus autoturismul firmei care acum este proprietate personala. In luna aprilie a venit ... (vezi toată discuția)