avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... profit nerealizat
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

profit nerealizat

La o dauna totala profitul nerealizat pe cate luni se calculeaza?multumesc geanina
Cel mai recent răspuns: farcas geanina , utilizator 09:11, 28 Februarie 2010
In primul rand nu spuneti ce fel de polita detineti si ce fel de dauna totala s-a inregistrat si la ce bun asigurat. Apoi putem discuta.
Stimate domn,este vorba despre un accident petrecut in italia unde au fost implicate 106 masini in urma inpactului au decedat ambii soferii,conform dinamicii soferul a fost gasit vinovat deoarece nu a pastrat distanta regulamentara.La randul meu am fost lovit de un cap tir inmatriculat in Portugalia ,eu detin polite casco la ambele ansambluri dar am mers pe carte verde .Doresc sa-mi spuneti profitul nerealizat se calculeaza pe dauna totala pana in momentul ce primesc despagubirea pe vagon?.Va multumesc FARCAS GEANINA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare in instanta farcas geanina farcas geanina BUNA ZIUA,pot chema in instanta o firma de asigurari din Portugalia care are incheiat acord cu o firma de asigurari in Romania daca accidentul s-a petrecut in ... (vezi toată discuția)
Despagubire cand esti implicat intr-un eveniment rutier in alta tara anays18 anays18 M-ar interesa sa stiu care este procedura de recuperare a daunei in cazul unui accident de masina, care s-a petrecut in Ungaria,si pentru care nu am fost ... (vezi toată discuția)
Dauna casco katalin1030 katalin1030 Buna ziua, Detin 2 polite Casco Full pentru un TIR,mai exact doua polite de asigurare full casco,una pe capul tractor,iar una pe semiremorca si le platesc de ... (vezi toată discuția)