buna ziua,
traiesc in concubinaj cu o doamna de 7ani,care dobandeste un apart prin mostenire de la sotul ei,care a decedat.Acum am facut un act notarial cu dansa,un Testament,deoarece dansa nu are alte rude,copii ,dar nu stiu daca dupa moartea mea le poate ramane copiilor mei si/sau daca dansa traieste dupa decesul meu,daca se mai ia in consideratie actul,si daca copii mei au dreptul la imobil,mai exact ce se intampla daca eu mor primul ce se intampla cu apartamentul?
Citez din testament ''subsemnata A.A.domiciliata....dispun ca dupa incetarea mea din viata intreaga mea avere mobila si imobila sa fie stapanita in plina proprietate si posesie de catre P.N.Sunt necasatorita,nu am cipii,nici copii din acestia,parintii mei au decedat,starui in redactareasi autentificarea acestui testament.''
daca ceea ce numesti tu "Testament" a fost un acord de vointa, o intelegere intre tine si ea (l-ai semnat si tu) atunci este nul absolut.trebuie sa-l faca doar ea, nu e un contract;daca respecti conditia asta, testamentul e perfect valabil.
Testament
AFANFANA
Persoana care -a lasat testamentul notificat la notar a decedat dar nu inainte de a vinde casa si curtea care nu a fost trecuta in testament ,in testament ... (vezi toată discuția)