avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... plata RCA
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

plata RCA

O SC termina de platit leasingul unui autoturism in martie 2007 dupa care urmeaza sa vanda autoturismul unei persoane fizice. Persoana care va cumpara poate circula cu RCA-ul facut de SC sau trebuie sa faca o alta RCA dupa cumpararea masinii?
Cel mai recent răspuns: MirelaNiculai , utilizator 14:37, 31 Decembrie 2006
daca se schimba proprietarul masinii, adica persoana asigurata trebuie sa faca alta polita. s.c. isi poate recupera mrestul de bani pentru rca platit pentru lunile ramase daca este de acord cel cu leasingul care de fapt este proprietarul masinii.
pe polita rca scrie proprietarul, deci nu poate circula cu vechea polita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca la masina in leasing sodalit2005 sodalit2005 Buna seara, Va rog daca poate cineva sa ma sfatuiasca ce ar tb. sa fac in conditiile in care am achizitionat un autoturism in leasing si doresc sa inchei ... (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare contract leasing lumi71 lumi71 Buna ziua In martie 2007 am achizitionat un autoturism nou in leasing pe persoana fizica, pentru care am achitat ulterior inscrierii in circulatie a ... (vezi toată discuția)
Cum inregistrez in conta o restituire de bani ? ioana2685 ioana2685 Buna In 27.04.2009 inregistrat in conta pe contul 4713 (cu graficul de esalanare corespunzator)plata RCA pe 12 luni autoturism luat in leasing pe SC...in ... (vezi toată discuția)