avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... alcoolemie 0,7,35
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

alcoolemie 0,7,35

sotul meu,a fost oprit de politei,la proba etilotest a avut 0.7 alcoolemie ,a fost dus la spital ,i sau mai luat doua probe de singe,nu au venit probele de singe inca,la o ora distanta ,ce se poate intimpla,el mai are o suspendare tot cu alcool ,de 3 ani ,care expira in iulie 2010.el este cetatean turc ,avind permis de conducere turcesc.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 11:51, 28 Februarie 2010
s-ar putea sa nu mai aibe dreptul de a conduce in tara.
inseamna ca a condus si cu permisul anulat daca are deja o condamnare pt.aceiasi infractiune sau si-a redobandit permisul de conducere dupa anulare?
in caz contrar are un concurs de infractiuni si condamnarea sa este sigura.
Sotul dvs. a condus avand permisul de conducere suspendat. In aceasta situatie a comis o infractiune.
De asemenea a condus in stare de ebrietate intrucat la o imbibatie de 0,7 in aerul expirat, imbibatia alcoolica in sange va depasi cu mult valoarea de 0,8. Aceasta este cea de a doua infractiune savarsita de sotul dvs.
Urmeaza dosar penal, condamnare si anularea permisului de conducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luat permis pentru alcool! lidicut lidicut Daca mi se retine permisul pentru alcool,in etilotest a iesit pesate o,4,nu este un termen pana cand trebuie sa primesc un raspuns? (vezi toată discuția)
Alcoolemie la volan alinutza9 alinutza9 alcoolemie mare la volan;ridicare carnet de conducere:care sunt consecintele? (vezi toată discuția)
Alcoolemie la limita - consecinte udau_1966 udau_1966 baiatul meu a fost implicat intr-un accident auto.agentul constatator,in procesul-verbal a consemnat ca baiatul este nevinovat.la testul cu alcolmetru a avut ... (vezi toată discuția)