avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sediul social fara consimtamantul proprietarilor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sediul social fara consimtamantul proprietarilor

Am infiintat in 2005 un S.R.L. cu o asociata care, in paranteza fie spus, s-a dovedit mai tarziu ca fiind amanta sotului meu.In imprejurarile de atunci , in 2008 am iesit din firma, dar sediul social a ramas pe adresa apartamentului in care locuiesc eu cu sotul, ca proprietari.De doi ani, desi nici unul din proprietarii apartamentului nu mai este asociat in firma ( am verificat la REGISTRUL COMERTULUI ca sotul meu nu a intrat in firma aceea ), d-ra refuza sa mute din actele firmei sediul social de pe adresa mea.Cum poate fi constransa legal?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:24, 28 Februarie 2010
puteti solicita radierea firmei motivat de faptul ca aceasta nu indeplineste conditiile legale, in speta nu poate face dovada sediului.
Cautati la registrul comertului si durata contractului de comodat sau inchiriere pe care-l are firma cu sediul societatii. Poate a expirat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme sediu social - executare silita? Selenus Selenus Salutari la toata lumea. Am si eu o mica problema: acum cativa ani sotia mea si cu fratele meu erau coproprietari pe un apartament. Fratele sotiei a facut un ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social kromred kromred Am iesit dintr-o sociatate acum 5 ani printr-un act notarial. Sediul societatii fiind la mine acasa. De ceva timp primesc pe adresa mea citatii catre firma din ... (vezi toată discuția)