avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cumparare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cumparare firma

Buna ziua, doresc sa achizitionez o firma care are activitatea suspendata de anul trecut de cand a inceput nebunia cu impozitul forfetar. Nu are datorii si eset ok. Daca se schimba administratorul societatea mai plateste acest impozit in avans care sa inventat acum si pentru firmele fara activitate? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:16, 28 Februarie 2010
Nu are legatura una si cu alta.Deci nu afecteaza plata impozitului in avans daca se modifica sau nu actionariatul societatii ori administratorul acesteia.
am eu un srl infintat in2010 ian 15 fara activitate va dau gratis
Bineinteles ca platiti impozitul minim.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe fara activitate tictac2 tictac2 Buna ziua. Am o intrebare scurta si la obiect. As dori sa stiu daca o societate comerciala ( SRL ) nou infiintata ( in luna August ) nu are activitate, este ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl cu 4 asociati orlyro orlyro Buna ziua, Se da un SRL cu 4 asociati, infiintata in 2003 si care a avut activitate doar 1-2 ani, la inceput. In ultimii ani, am platit un contabil care sa ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri impozit forfetar ramiha ramiha Buna ziua, Doresc sa infiintez un SRL si am o nelamurire in privinta impozitului pe care il voi plati:: Firma va fi microintreprindere, platind impozit ... (vezi toată discuția)