avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Blocuri debransate datorita restantelor asociatiei
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Blocuri debransate datorita restantelor asociatiei

În Suceava,SC TERMICA SA a luat măsura(şi a transpus-o în practică)debranşării de la căldură şi apă caldă întreaga asociaţie de proprietari pentru existenţa câtorva restanţieri la plata cotelor de contribuţie la acoperirea cheltuielilor lunare ale asociaţiei.
Exemplu , o asociaţie este compusă din 5 blocuri şi 2 din acestea au restanţe,trebuie să sufere şi celelate 3 blocuri care nu au restanţe?Unde este raţiunea şi care este temeiul legal în baza căruia furnizorul de utilităţi a luat o astfel de măsură,în opinia mea,ABERANTÃ?!?!?!...
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:58, 28 Februarie 2010
In cazuri de acest gen se impune notificarea acelora care se inregistreaza cu restante

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apa calda oprita din cauza restantierilor Titirez69 Titirez69 Buna ziua, Am o problema si nu stiu de unde sa incep. In urma cu 2 saptamani a fost oprita apa calda din cauza unui numar de 7 restantieri pa scara ... (vezi toată discuția)
Restante la plata intretinerii sandu.53 sandu.53 Buna ziua, Acum cateva zile ni s-a intrerupt furnizarea apei calde datorita unor restante la plata cauzate in principal de neplata de ani de zile a ... (vezi toată discuția)
Apa oprita pe canicula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ContSters245061 ContSters245061 Ne-au oprit apa din cauza unui rau platnic, care are o datorie de peste 70 de milioane.Omul respectiv nu are de unde sa dea banii..Ce putem face???Au voie sa ... (vezi toată discuția)