avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reclamatie pentru neplata salariilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reclamatie pentru neplata salariilor

va rog mult sa ma ajutati ,atat eu cat si colegele de serviciu nu am mai primit salariile de doua luni,lucram in institutia de stat de 30 ani,directorul ne ameninta ca ne baga in somaj ca nu mai are bani,noi nu vrem,ne este foarte greu,ne vrem salariile,totodata acesta nu ne -a mai platit asigurarea medicala cam de 6 ani,iar de pe cartea de munca ne lipsesc ani de vechime.directorul vrea sa ne dea in somaj si sa ne inhida cartea de munca.astept un raspuns sa putem stii unde sa ne adresam si ce sanse an avea sa primim un ajutor,cum ar fi mai bine s a procedam.va multumim:( din suflet
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:35, 1 Martie 2010
Este inadmisibil ceea ce face si a facut domnul director, conducerea...actionati in judecata imediat si solicitati drepturile salariale, plata asigurarilor..tot ce nu s/a respectat in contractul de munca....instanta va admite , iar in caz ca domnul director nu respecta hotararea jud . e pasibil de .....penal..
Puteti sa va adresati ITM-ului si/sau instantei de judecata ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mod de aplicare hotarare judecatoreasca gh3gh1 gh3gh1 la societate s-a primit o hotarare judecatoreasca prin care anumiti salariati au castigat in instanta anumite drepturi salariale restante. Hotararea ... (vezi toată discuția)
Vor sa ma faca sa-mi dau demisia dinca dorina dinca dorina Este normal ca seful de magazin sa ma agreseze psihic ca sa ma faca sa-mi dau demisia ? Ei vor sa ma faca sa ma dea afara pentru ca nu le convine sa ma ... (vezi toată discuția)
Neplata salariului ! svixer svixer Buna seara ! Un scurt istoric ..Domnul x se anagajeaza ca sofer pe tir la o firma mica (unde era si este singurul angajat), firma respectiva are probleme ... (vezi toată discuția)