daca sotul meu a intentat procesul de divort din motivul ca l-am neglijat in ultima perioada ca nu mai sint aceiasi persoana care ma cunoscut etc, iar eu refuz divortul ce se va intimpla la infatisarile in instanta. specific ca avem un copil in virsta de 1an si 3luni impreuna care a ramas cu mine deoarece tatal lui a parasit deja domiciliul
El va trebui sa faca dovada ca raporturile dintre voi sunt grav si iremediabil prejudiciate si nu mai e posibila convietuirea. Tu, va trebui sa faci dovada ca nu sunt afectate.
Iar instanta, pe baza probatoriului care va fi administrat poate sa admita sau poate sa respinga actiunea de divort.
va multumesc pt mesaj chiar i-mi doresc ca aceasta casnicie sa continue mai mult decit orice i-mi iubesc sotul si comoara noastra dar totusi am o frica si o teama pt ca el este foarte hotarit. mi-a spus hiar ca a gasit pe cineva care sa sustina ca a avut anumite relatii cu mine si ca pe net se pot falsifica chiar si poze pt a dovedii acest lucru. ce probe trebuie sa mai aduc eu in aceasta situatie???
Daca sunteti la primul termen de judecata ori solicitati termen pentru angajare avocat si e bine sa o faceti, iar daca nu doriti ...depuneti intampinare si aratati instantei motivele pentru care nu doriti sa divortati si sa probati aceasta cu martori, inscrisuri , orice alt mijloc de proba admisa de lege...
Art. 89 C.proc.civ.
Citatia, sub pedeapsa nulitatii, va fi inmanata partii cu cel putin 5 zile inaintea termenului de judecata. In pricinile urgente, termenul poate fi si mai scurt, dupa aprecierea instantei.
Sfaturi de divort
puffy_25
Buna ziua,sunt casatorita de 8 ani dar de 2 ani am parasit caminul conjugal de un an incerc sa divortez prima oara am incercat fara avocat am depus actele ... (vezi toată discuția)