daca sotul meu a intentat procesul de divort din motivul ca l-am neglijat in ultima perioada ca nu mai sint aceiasi persoana care ma cunoscut etc, iar eu refuz divortul ce se va intimpla la infatisarile in instanta. specific ca avem un copil in virsta de 1an si 3luni impreuna care a ramas cu mine deoarece tatal lui a parasit deja domiciliul
...Cererea de divort sau mai bine zis hotararea de a divorta, asa cum arata mai sus si colegul/ colega a fost luata insa se poate si renunta la ea Un lucru este cert : nu poti tine in casatorie cu forta pe cineva care doreste sa o desfaca ..este doar chestiune de timp...urmariti interesul minorului caci este tot ceea ce conteaza !
va multumesc tuturor pentru sfaturii si credeti-ma ca de cind v-am descoperit privesc un pic altfel lucrurile insa tot ceea ce conteaza pentru mine este micul Filip.
si inca una mai calda este ca astazi constrins cred de imprejurarii(am fost la un consult cu bebe) sotul meu sa comportat vis-a vis de mine ca un tata protector si iubitor de familie
Sfaturi de divort
puffy_25
Buna ziua,sunt casatorita de 8 ani dar de 2 ani am parasit caminul conjugal de un an incerc sa divortez prima oara am incercat fara avocat am depus actele ... (vezi toată discuția)