avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Plati compensatorii de la Fondul de garantare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Plati compensatorii de la Fondul de garantare

Subiect: Plati compensatorii de la Fondul de garantare
BUNA ZIUA,

FIRMA LA CARE AM LUCRAT A INTRAT IN INSOLVENTA FIIND PRELUATA DE UN LICHIDATOR.
PENTRU ANGAJATII DISPONIBILIZATI S-A INTOCMIT DOCUMENTELE NECESARE PENTRU PLATA A TREI SALARII BRUTE COMPENSATORII, DE LA FONDUL DE GARANTARE SI S-A TRANSMIS LA AJOFM.
LICHIDATORUL A BLOCAT PLATA CELOR 3 SALARII MOTIVAND CA NU POATE SA PLATEASCA IMPOZITUL CORESPUNZATOR.
AS DORI SA STIU CINE TREBUIE SA SUPORTE IMPOZITUL PE CELE 3 SALARII IN CONDITIILE IN CARE ACESTEA SE IMPOZITEAZA?
VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: ContSters102066 , utilizator 08:51, 1 Martie 2010
Va rog cititi regulamentul nu mai scrieti cu litere mari - echivaleaza cu tipatul.

Apoi AJOFM are 45de zile la dispozitie sa verifice dosarul si sa dea o solutie.
imi cer scuze
dosarele sunt verificate de AJOFM din decembrie 2009, dar lichidatorul se opune platii motivand ca el nu plateste impozitul la cele 3 salarii de la fondul de garantare.
va rog sa mi spuneti daca se percepe impozit la cele 3salarii de la fondul de garantare.
Va multumesc mult!
Mergeti la AJOFM si interesati-va de stadiul dosarului.
Referitor la lichidator - ca regula lichidatorul nu se implica in nici un fel in incasarea/neincasarea celor 3 salarii din fondul de garantare.
Parerea mea e sa faceti o sesizare la jud sindic - depuneti la tribunal in dosarul de faliment a societatii o nota de sedinta si solicitati judecatorului sindic sa dispuna prin incheiere conf art. 25 lit. l - ca lichidatorul sa intreprinda toate masurile ca angajatii sa beneficieze de prevederile legii 200

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati compensatorii de la fondul de garantare ALLEXUTA ALLEXUTA BUNA ZIUA, FIRMA LA CARE AM LUCRAT A INTRAT IN INSOLVENTA FIIND PRELUATA DE UN LICHIDATOR. PENTRU ANGAJATII DISPONIBILIZATI S-A INTOCMIT DOCUMENTELE ... (vezi toată discuția)
Plati compensatorii de la fondul de garantare Ilyutza Ilyutza Buna ziua, Societatea Comerciala la care am lucrat a intrat in insolventa incepand cu data de 19 noiembrie 2009. Ea a fost preluata de un lichidator ... (vezi toată discuția)
Plati compensatorii de la fondul de garantare Ilyutza Ilyutza Buna ziua, Revin cu problema privind plata creantelor salariale [salarii restante si cele 3 salarii medii brute] de la Fondul de garantare. Societatea ... (vezi toată discuția)