avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Plati compensatorii de la Fondul de garantare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Plati compensatorii de la Fondul de garantare

Buna ziua,

Societatea Comerciala la care am lucrat a intrat in insolventa incepand cu data de 19 noiembrie 2009. Ea a fost preluata de un lichidator judiciar. Desi angajatorul a inaintat toate documentele la AJOFM pentru plata celor 3 salarii medii brute, lichidatorul a blocat plata acestora motivand ca nu poate sa plateasca impozitul corespunzator.
Am lecturat "Legea nr. 200/2006 privind constituirea şi utilizarea Fondului de garantare pentru plata creanţelor salariale" precum si "Normele metodologice privind Fondul de garantare a creantelor salariale (29-12-2006)". Nu am gasit nicio referire la cine trebuie sa suporte impozitul pentru cele 3 salarii medii brute date de la Fondul de garantare.

Din acest motiv, ma adresez Dvs. cu rugamintea de a ne lamuri, daca aveti amabilitatea, care este situatia juridica.

Va multumesc mult

Alte discuții în legătură

Plati compensatorii de la fondul de garantare Ilyutza Ilyutza Buna ziua, Am lecturat \"Legea nr. 200/2006 privind constituirea şi utilizarea Fondului de garantare pentru plata creanţelor salariale\" precum si ... (vezi toată discuția)
Plati compensatorii de la fondul de garantare ALLEXUTA ALLEXUTA Subiect: Plati compensatorii de la Fondul de garantare BUNA ZIUA, FIRMA LA CARE AM LUCRAT A INTRAT IN INSOLVENTA FIIND PRELUATA DE UN LICHIDATOR. PENTRU ... (vezi toată discuția)
Plati compensatorii de la fondul de garantare ALLEXUTA ALLEXUTA BUNA ZIUA, FIRMA LA CARE AM LUCRAT A INTRAT IN INSOLVENTA FIIND PRELUATA DE UN LICHIDATOR. PENTRU ANGAJATII DISPONIBILIZATI S-A INTOCMIT DOCUMENTELE ... (vezi toată discuția)