avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plati compensatorii de la Fondul de garantare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plati compensatorii de la Fondul de garantare

BUNA ZIUA,

FIRMA LA CARE AM LUCRAT A INTRAT IN INSOLVENTA FIIND PRELUATA DE UN LICHIDATOR.
PENTRU ANGAJATII DISPONIBILIZATI S-A INTOCMIT DOCUMENTELE NECESARE PENTRU PLATA A TREI SALARII BRUTE COMPENSATORII, DE LA FONDUL DE GARANTARE SI S-A TRANSMIS LA AJOFM.
LICHIDATORUL A BLOCAT PLATA CELOR 3 SALARII MOTIVAND CA NU POATE SA PLATEASCA IMPOZITUL CORESPUNZATOR.
AS DORI SA STIU CINE TREBUIE SA SUPORTE IMPOZITUL PE CELE 3 SALARII IN CONDITIILE IN CARE ACESTEA SE IMPOZITEAZA?
VA MULTUMESC.

Cel mai recent răspuns: Florin Marius Savu , Consultant fiscal 11:17, 1 Martie 2010
1. Incercati sa postati fara majuscule (conform regulamentului)
2. Daca firma a fost preluata de un lichidator, raspunderea dv. pt.tinerea contabilitatii inceteaza.
3. Lichidatorul a vrut sa spuna ca nu poate plati salariile compensatorii deoarece nu exista fonduri si pentru plata tuturor darilor la stat legate de aceste salarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati compensatorii de la fondul de garantare ALLEXUTA ALLEXUTA Subiect: Plati compensatorii de la Fondul de garantare BUNA ZIUA, FIRMA LA CARE AM LUCRAT A INTRAT IN INSOLVENTA FIIND PRELUATA DE UN LICHIDATOR. PENTRU ... (vezi toată discuția)
Plati compensatorii de la fondul de garantare Ilyutza Ilyutza Buna ziua, Am lecturat \"Legea nr. 200/2006 privind constituirea şi utilizarea Fondului de garantare pentru plata creanţelor salariale\" precum si ... (vezi toată discuția)
Plati compensatorii de la fondul de garantare Ilyutza Ilyutza Buna ziua, Societatea Comerciala la care am lucrat a intrat in insolventa incepand cu data de 19 noiembrie 2009. Ea a fost preluata de un lichidator ... (vezi toată discuția)