am primit hotararea de divort (comunicarea),ce trebuie sa fac acuma si care sant pasii urmatori.Mentionez ca nu am mers la nici o infatisare,si nu cunosc formalitatile.Sant de acord cu ceea ce a hotarat instanta. VA MULTUMESC
Asteptati sa treaca termenul de 30 de zile apoi va prezentati cu o cerere la arhiva Judecatoriei si cereti definitivarea acesteia. La cerere atasati un timbru judiciar de 0,15 lei si taxa de timbru 2 lei. Iar hotararea definitiva o pastrati .... o sa va fie de folos ... la preschimbare acte de identitate, de exemplu.
Trebuie sa va legalizati hotararea, sens in care trebuie sa formulati o cerere de legalizare la care trebuie sa atasati si taxa de timbru in valoare de 2 lei precum si timbru judiciar de 0.15 lei pe care o depuneti impreuna cu hotararea la registratura instantei. Vi se va comunica ziua cand sa veniti sa o ridicati.
Taxa timbru judiciar
BDR
Buna ziua..imi puteti spune si mie taxa de timbru judicira pentru sectorul 4 pt legalizarea unei hotarari de divort se poate achita si la cec in sectorul 4..si ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac?
danyela78
buna ziua
divortul meu s.a terminat...mi.a ajuns acasa comunicarea cu termen de apel in 30 de zile...care au expirat fara ca paratul sa faca apel...ce trebuie ... (vezi toată discuția)