avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Comodat - Sediu PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Comodat - Sediu PFA

Buna seara,
Contractul de comodat poate fi facut intr-un judet si PFA-ul inregistrat in alt judet (Bucuresti)?
Eu stau in Bucuresti, contractul de comodat il pot face pe adresa parintilor mei (din alt judet), dar PFA-ul vreau sa-l inregistrez pe Bucuresti.Este posibil?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 19:26, 26 Martie 2010
Nu. Pt a avea PFA in Bucuresti tb sa aveti domiciliul fiscal in Bucuresti (comodat pe o locatie din Bucuresti).
Cu alte cuvinte, va autorizati in judetul unde este situat sediul social.
Inregistrati PFA-ul in judetul unde aveti sediul social si unde aveti comodatul, iar in Bucuresti deschideti punct de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cmi liviu1969 liviu1969 Am un CMI infiintat in 2016 fara probleme: - contract de comodat - spatiul respectiv este al unei colege - am platit toate taxele (1500 + 300 + etc...) si ... (vezi toată discuția)
Acte necesare mutare punct lucru pfa cami 264 cami 264 ce acte sunt necesare pt schimbare punct de lucru? ms (vezi toată discuția)
Pfa it PFAIT PFAIT Buna ziua, As dori si eu sa stiu care sunt modalitatile de a deveni PFA in IT pentru orasul Fetesti, judetul Ialomita.(la Fetesti stau parintii mei) Eu ... (vezi toată discuția)