avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... fondul proprietatea! ce act poate fi cel mai sigur pt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

fondul proprietatea! ce act poate fi cel mai sigur pt a transmite aceste drepturi banesti

Buna seara.
Am o cunostinta care ar dori sa/mi lase ca dupa moartea sa sa pot beneficia de despagubirile date de fondul proprietate! Ce act ar fi cel mai sigur *(testament, donatie, cesiune sau?!...
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters84518 , utilizator 09:30, 7 Martie 2010
Pentru un raspuns corect si folositor ar trebui sa ne spuneti care este situatia cunostintei dvs in ceea ce priveste rudele. Are copii? Are parinti? Are frati sau surori?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire - testament făcut de o persoană fără părinți și fără descendenți dana m. (bv) dana m. (bv) Buna ziua. Am o mătușa (sora mamei) pe care o ingrijesc iar aceasta mi-a facut un testament notarial pe locuinta ei si sa o dobindesc dupa decesul ... (vezi toată discuția)
Ce ar trebui să fac, dacă mă căsătoresc, ca să fiu sigură că testamentul prin care las toate bunurile mele unuia dintre frați nu poate fi atacat de soț după decesul meu? antoanela35 antoanela35 Nu sunt casatorita si am 3 frati ,dar nu am copii.Am 50 ani . Mama a murit si mai traieste doar tatal meu. Am 2 apartamente pe numele meu si as vrea sa le ... (vezi toată discuția)
Părinții noștri vor să împartă averea pentru ca, pe viitor, să nu fie discuții între surori. ce tip de acte ar trebui să facă? ElenaClaudia ElenaClaudia Suntem 3 surori iar parintii nostri vor sa imparta averea ca sa nu fie discutii pe viitor.Avem o casa la tara plus 800metrii pamant,un loc de casa 5000metrii ... (vezi toată discuția)