avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul zile libere platite deces socru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul zile libere platite deces socru

Buna ziua,

As dori sa va intreb cum se calculeaza zilele libere platite acordate prin lege in caz de deces socru.
Sunt 3 zilele libere acordate. Aceste 3 zile ma gandesc ca sunt considerate zile lucratoare.
Dar daca decesul s-a produs vineri, angajatul are liber vineri, luni si marti?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: wiliilie , utilizator 10:20, 1 Martie 2010
Da. Aveti dreptate, zilele sunt considerate zile lucratoare: vineri, luni si marti. Sunt platite ca si cum ati fi lucrat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

concediul medical razvan.razvan razvan.razvan Buna ziua, Am o intrebare referitor la pontarea concediului medical. Spre exemplu luam o luna in care sunt 21 zile lucratoare deci 168 ore. Daca concediu ... (vezi toată discuția)
Zilele libere plătite la decesul unui părinte PatraDorel PatraDorel Pentru decesul unui parinte se acorda salariatului un numar de zile libere platite. Intrebarea mea este daca aceste zile se vor da in cursul saptamani sau se ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare adema1980 adema1980 Buna ziua, Am o nelamurire legata de modalitatea de stabilire a orelor suplimentare. Dupa cum se stie orele suplimentare de platesc in luna in care s-au ... (vezi toată discuția)